Rijervaringen chiptuning

Chiptuning door DMT chiptuning is op maat ontwikkelde software. Dit maatwerk staat garant voor hoge kwaliteit. Geregeld ontvangt DMT chiptuning dus een referentie van een tevreden klant. Wij hebben enkele van deze referenties op onderstaande pagina gebundeld.

Bericht van Pieter (chiptuning mercedes benz ML)

Beste Luc

Je bent er in gelukt om mijn Mercedes ML280 een liter minder te laten gebruiken, en het is nu echt een 320ML geworden zoals jij zei.

Ben er echt gelukkig mee, Pieter

Bericht van Léon (chiptuning Seat Ibiza)

Verleden week deed je weer eens een klein wonder gebeuren toen ik met m'n derde wagen bij je kwam, Keep up the good work beste!

Bericht van Vincent (chiptuning Volkswagen Golf)

Enige tijd geleden liet ik een golf 5 chippen van 90 naar 120 pk. Schitterend werk waar ik u zeker voor wil bedanken.  Nu zou ik graag een polo (9n3) met een 1.4 tdi 80 pk blok (59kw) laten chippen, is dit mogelijk? En zou ik tevens mogen vragen hoeveel dat juist zou kosten?

Ik dank u alvast op voorhand, 

Bericht van Peter (chiptuning Fiat Ducato)

Nadat je onze fiat Ducato een nieuw programma gaf is er een wereld van verschil open gegaan. De Motorhome die voor uw ingreep log en aan de trage kant was.. zeker in de bergen, wel.. die klimt nu als een berggeit naar boven, alsof het een lachertje is. Bedank maat !! 

Van twee gelukkige vakantie gangers

Bericht van Koen (chiptuning Volkswagen Golf)

Laatst kwam ik bij je om mijn golf 1600 TDI te laten upgraden, ik wil je enkel nog even melden dat ik uiterst content ben hoor. Het lijkt wel een hele andere auto nu.

En ik was ook blij dat ik het volledige herschrijven van m’n programma mocht volgen bij jou op kantoor. 

Nogmaals bedankt Luc!

Terug omhoog