Rijervaringen chiptuning

Chiptuning door DMT chiptuning is op maat ontwikkelde software. Dit maatwerk staat garant voor hoge kwaliteit. Geregeld ontvangt DMT chiptuning dus een referentie van een tevreden klant. Wij hebben enkele van deze referenties op onderstaande pagina gebundeld.

Bericht van Jan / Dennis (chiptuning Volvo V70)

Bedankt voor het oppeppen van ons karretje, het is net een nieuwe motor die je er in stak. Wij waren vooral onder de indruk van die meting op de vermogensbank. 

Het schrijven van het programma, al die streepjes en dingetjes tja daar hadden wij niet veel van begrepen, maar de power nadien voelden we wel. 

Zeker tot ziens voor onze volgende auto Luc

Bericht van Peter (chiptuning Porsche Cayenne)

Dit mailtje om je te laten weten dat ik erg tevreden ben met de tuning van m'n Porsche cayenne diesel! Hij loopt veel zachter en is inderdaad een stuk krachtiger geworden. Bedankt!

Bericht van Eric (chiptuning renault Megane)

Vanmorgen ben ik bij u geweest met mijn Megane voor de chiptuning en heb er ondertussen al een paar ritten mee gedaan.  

Ben zéér tevreden met het resultaat, precies zoals ik het wou!

Nogmaals bedankt voor het goede werk.

Bericht van John (chiptuning bmw 5-reeks)

Graag wou ik je nog even laten weten dat ik een bijzondere dag had daar bij jou in Oostmalle. Niet alleen is mijn auto er stukken beter van geworden, maar ik vond het een boeiende les. 

Op forums wordt wel eens beweerd dat sommige tuners maar een gekocht programma in een wagen laden, maar bij jou mocht ik dan toch zelf kijken hoe je de volledige software herschreef, en dat dan nog met de nodige uitleg zodat ik toch (een beetje) kon volgen. Gerwoon een toffe en leerzame belefenis, 

Bedankt Luc

Terug omhoog