Over DMT chiptuning

DMT chiptuning is een bedrijf dat zich specialiseert in het herschrijven van de sturingssoftware voor de motormanagement computer (ECU) van voertuigen, beter gekend als chiptuning. Dit al vijftien jaar lang!

Wij verzorgen programma's voor racewagens, private voertuigen, minibussen, terreinvoertuigen, mobilhomes en camionettes.

Bij DMT chiptuning kan u terecht met zowel diesel als benzine-wagens.

Wij werken enkel op afspraak zodat we al onze zorg en aandacht aan uw voertuig kunnen besteden. Programma's worden ter plaatse op maat van uw voertuig geschreven.

U kan op uw wagen wachten in onze aangename wachtzaal waar u kan genieten van een heerlijk kopje koffie, frisdranken en de nodige tijdschriften. Een herprogrammering van de software (uitlezen van de oorspronkelijke software, maken van een backup, uitvoeren van de chiptuning en het terug wegschrijven op de ECU) neemt ongeveer een tweetal uurtjes in beslag (afhankelijk van het type voertuig). U kan natuurlijk ook de wagen achterlaten om het later afgewerkt terug op te halen.

Onze troeven

  • Meer dan vijftien jaar ervaring!
  • Prijs - kwaliteit verhouding de sterkste
  • Echte chiptuning op maat, wens van de klant
  • Garantie op de door ons ontwikkelde programma's
  • Geen wachttijden, we werken enkel op afspraak
  • Eigen vermogensbank
  • Gratis terugplaatsen oorspronkelijke software
  • Chiptuning binnen veiligheidsmarges van de fabrikant

Dealers

DMT chiptuning is al jarenlang een gevestigde waarde in België maar is steeds op zoek naar innovatieve manieren om het dealernetwerk (merk) DMT chiptuning uit te breiden naar het buitenland.

Wij zijn als chiptuningbedrijf dus nog steeds op zoek naar wereldwijde verdelers van onze producten. Als verdeler van DMT chiptuning producten geniet u uitzonderlijke voordelen en een professionele omkadering.

Contacteer ons voor vrijblijvend meer informatie.

Link-uitwisseling / partners

Wij hebben een specifieke pagina voorzien voor onze link partners.

Terug omhoog