Service

Als gespecialiseerde chiptuning zaak dragen wij service hoog in het vaandel. Wij staan ook steeds paraat om u te woord te staan of meer informatie te verschaffen over motortechnieken en verschillende programmatie- en chiptuningmethoden.

Controle

Het is mogelijk dat uw wagen na een herstelling of onderhoud bij de dealer een software-update kreeg. In dat geval kan u steeds gratis op controle komen bij DMT chiptuning, na afspraak.

Ook bij eventuele wijzigingen aan uw wagen zijn wijzigingen van uw programma gratis te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan de montage van een aangepaste intercooler, andere nokkenassen of air-intake systemen. Op die manier is de programmatie van uw ECU steeds perfect.

Garantie, schriftelijke waarborg bij elke installatie

Wij verlenen een garantieperiode van drie jaar op al onze ingrepen of programma's. Onder deze waarborg vallen zowel stukken als gepresteerde werkuren. Ook het verwisselen van programma's van update naar origineel of omgekeerd is volledig gedekt onder deze waarborg.

Hou er echter rekening mee dat u voor service / onderhoud ook steeds een afspraak moet maken.

Advies op maat

U kan buiten onze website om ook bij ons terecht voor advies omtrent chiptuning, ter plaatse of via telefoon. Indien u eventueel bijkomende vragen heeft, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Ook advies wat betreft mechanische aanpassingen wordt graag gegeven.

Terug omhoog